hits

Spill Expo 2017

 

Det som trekker meg til spillexpo er retrohandel og retrospill, samt teste nye spill som kommer og ha en god prat med folk. Og dele spillglede.
Men jeg syns denne spillexpo var helt fin. Mye folk. Kjøpte noe på messa! 

Minnekort til N64

Dette er The Legend of Zelda 2: The Adventure of Link til Famicom Disk System. Dette spillet inneholder en del forskjeller fra Europa og USA versjonen. Annerledes musikk og animasjoner på overworlden. Nå gjelder det bare å skaffe seg en FDS da. Så det blir det neste.

Nintendo 64 med gul kontroll og kabler. Betalte bare 500 kr. Syns det var billig. Kjøpte en ny maskin, da den jeg har er rimelig slitt. Derfor kjøpte jeg en til. Da dette var gøy å spille igjen.

Møtte en kul kjendis. Som jeg liker godt. Og det er selveste Zahid Ali. Kul komiker som har hatt roller i Karl & Co, Hos Martin, Jul i Tøyengata, og han var med i talkshowet Rikets Røst på TV2.

Zahid Ali og jeg på Bildet.

I tillegg til det har jeg testet et spill som heter Code Vein. Som jeg syns virket kult. Noe jeg vil prøve meg på.

Følte jeg fikk det til. Fiendene var ikke så vanskelig å unngå, med litt rulling. For å komme deg unna angrep. Litt darksouls, bloodborne skills kan trenges i dette spillet. Da du ikke har noe skjold. Men masse våpen. Av forskjellige sverd typer. Spillet virket meget bra. Spillet lanseres i 2018. Bare å glede seg. Er Bandai Namco spill.

Det var snø i Lillestrøm i dag. I Sandefjord har ennå ikke den kommet. Men var ikke overrasket på at det kunne være snø der. Hehe

#spill

Én kommentar

BM

12.11.2017 kl.02:18

Hørtes gøy ut :-))

Her går det mest i the sims. Er vel det eneste jeg har spilt sammenhengende siden 1 kom. Bortsett fra nymotens tidsfordriv på brettet :-))

Skriv en ny kommentar